Menu Sluiten

Omkeerbare Matten

Esthetisch, technologisch en vooruitstrevend. Al 35 jaar ontwikkelt en produceert Verimpex matten voor binnen en buiten met een voorliefde voor vakmanschap en innovatie.

Altijd een deurmat die bij je past

Esthetisch, technologisch en vooruitstrevend. Al 35 jaar ontwikkelt en produceert Verimpex matten voor binnen en buiten met een voorliefde voor vakmanschap en innovatie. Ontdek het volledige gamma vloermatten voor een oplossing op maat van je project.

Ervaren in kwaliteit

Profiteer van 35 jaar vooruitstrevend vakmanschap en technologische innovatie. Met gespecialiseerde kennis en bewezen kwaliteit creëren we inkommatten die moeiteloos de vloer aanvegen met vuil.
Ontdek onze technologie

Oplossing op maat

Kleur, vorm, materiaal en beloop: voor elke vraag ontdek je een inkommat op maat van je project. Dankzij het ruime gamma vind je meteen de mat die perfect bij je opdracht past. Ook voor complexe vormen.
Bekijk het gamma

Expert aan de deur

Verimpex is met trots expert in inkommatten. Dankzij onze unieke specialisatie ben je op elk moment zeker van professioneel advies, hoogstaande kwaliteit en uitgebreide service. Van eerste gesprek tot snelle oplevering.
Maak kennis met Verimpex

Een specifieke vraag voor een specifiek project? Laat van je horen. We helpen je graag.

31735863173586

Meer info

tags: Deurmat Op Maat – Deurmatten – Deurmatten Op Maat – Expert Deurmatten – Expert Inkommatten – 

Wenst u meer info over omkeerbare matten kijk dan vlug op https://www.verimpex.be/nl/home/1 | matten die omkeerbaar zijn

Deurmatten | Vloermatten | Vloerbekleding | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Omkeerbare matten

bel ons op bouw tegel aanbod specialismen services acties nieuws over vanden berghe realisaties jobs contactmenu specialismeninkommatten inkommatten wist je dat de juiste vloermat de hoeveelheid vuil en vochtigheid met kan verminderen bovendien geeft een esthetische goed gekozen voetmat een mooie uitstraling aan je inkom. Alle inkommatten hebben in principe hetzelfde doel voorkomen dat vuil en of vocht een gebouw binnenkomt via de schoenzolen. Bijna elk type mat pakt het vuil en of vocht aan op zijn specifieke wijze omkeerbare matten verdient geld voor jou De volgende types matten zijn te onderscheiden op basis van hun functie schraapmatten hun voornaamste eigenschap is het grove vuil van de schoenzolen schrapen. droogmatten de voornaamste eigenschap van droogmatten is de schoenzolen drogen en het vocht opnemen. borstelmatten deze hebben de specifieke eigenschap dat ze grof vuil zand gravel e.d. Afborstelen en daarnaast door de capillaire werking van de borstels een enigs.

onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. Ik ga akkoord liever niet. Ik ben particulier ik ben professioneel menu home over ons verkooppunten gamma referenties veelgestelde vragen contact nl fr en de es it verimpex gt veelgestelde vragen veelgestelde vragen de inkommatten van verimpex staan voor kwaliteit en vakmanschap bent u geïnteresseerd in de prijs van omkeerbare matten Maar dat wist je ongetwijfeld al. De antwoorden op andere veelgestelde vragen die zetten we graag op een rij. Waarom is een degelijke vloermat zo belangrijk een deurmat is belangrijk omdat meer dan van het vuil en de vochtigheid in gebouwen wordt binnengebracht door voetgangers en rolwagens. Een efficieumlnte deurmat kan de hoeveelheid vuil en vochtigheid in een gebouw verminderen met dit cijfer is afhankelijk van de oppervlakte en het type van de gekozen deurmatten. Daarom is de keuze va.

Data over Omkeerbare matten

nl fr login maak account aan totaal euro afrekenen het artikel werd toegevoegd aan uw winkelmand verder winkelen afrekenen home promoties contact craft custom made producten promotiekledij casual werkkledij bouwvakkersbroek werkshorts basis werkkleding katoen proban vlamvertragend signalisatie thorson kinderen diepvrieskledij werkjeans beroepskleding voeding beroepskledij horeca flanelhemden kapper werkschoenen werksokken pers beschermingsmiddelen regenkledij craft sportkledij sportkledij ondergoed accessoires verwarmde kledij gifts babykledij outlet kiezen op merknaam bc isabo.be claude sioen thorson jassz yoko projob basic line crosshatch kiezen op geslacht unisex dames isabo.be openingsuren winkel ma hh di hh amp hh woe hh amp hh do hh amp hh vrij hh amp hh zat hh werkkledij werkkledij werkkledij aangepast aan uw beroep sorter.