Menu Sluiten

Matten Vrij Van Rookontwikkeling

Esthetisch, technologisch en vooruitstrevend. Al 35 jaar ontwikkelt en produceert Verimpex matten voor binnen en buiten met een voorliefde voor vakmanschap en innovatie.

Altijd een deurmat die bij je past

Esthetisch, technologisch en vooruitstrevend. Al 35 jaar ontwikkelt en produceert Verimpex matten voor binnen en buiten met een voorliefde voor vakmanschap en innovatie. Ontdek het volledige gamma vloermatten voor een oplossing op maat van je project.

Ervaren in kwaliteit

Profiteer van 35 jaar vooruitstrevend vakmanschap en technologische innovatie. Met gespecialiseerde kennis en bewezen kwaliteit creëren we inkommatten die moeiteloos de vloer aanvegen met vuil.
Ontdek onze technologie

Oplossing op maat

Kleur, vorm, materiaal en beloop: voor elke vraag ontdek je een inkommat op maat van je project. Dankzij het ruime gamma vind je meteen de mat die perfect bij je opdracht past. Ook voor complexe vormen.
Bekijk het gamma

Expert aan de deur

Verimpex is met trots expert in inkommatten. Dankzij onze unieke specialisatie ben je op elk moment zeker van professioneel advies, hoogstaande kwaliteit en uitgebreide service. Van eerste gesprek tot snelle oplevering.
Maak kennis met Verimpex

Een specifieke vraag voor een specifiek project? Laat van je horen. We helpen je graag.

31735863173586

Meer info

tags: Deurmat Op Maat – Deurmatten – Deurmatten Op Maat – Expert Deurmatten – Expert Inkommatten – 

Wenst u meer info over matten vrij van rookontwikkeling kijk dan vlug op https://www.verimpex.be/nl/home/1 | vloermatten die geen rookontwikkeling genereren

Deurmatten | Vloerbekleding | Vloermatten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Matten vrij van rookontwikkeling

onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. Ik ga akkoord liever niet. Ik ben particulier ik ben professioneel menu home over ons verkooppunten gamma referenties veelgestelde vragen contact nl fr en de es it verimpex gt over ons gt focus op technologie en innovatie focus op technologie en innovatie technologie en innovatie vormen de motor van onze ontwikkelingen en inkommatten. Met dank aan ruim jaar ervaring interne technische kennis en eigen onderzoek. Trouwens dat laatste doen we niet alleen. In samenwerking met universiteit gent doorstaat elke nieuwe mat de meest complexe testen matten vrij van rookontwikkeling passend voor uw onderneming Deurmatten met een universitaire achtergrond de vakgroep textielkunde van universiteit gent is sinds jaar en dag een vaste partner voor onze technische uitdagingen. Elke nieuwe mat wordt door de univers.

en fr high end plastic solutions langue language en fr medische sector industrie kunst design winkelinrichting deurkrukken eten drinken automobiel scheepsnijverheid bouwsector landbouw luchtvaart ruimtevaart militaire sector defensie signalisatieborden pictogrammen home nieuws diensten sectoren realisaties materiaal referenties over ons contact materiaal hieronder vindt u een overzicht van het materiaal in alfabetische volgorde. Apet amorf pet apet is een materiaal dat bekend staat om zijn robuustheid de schokbestendigheid is belangrijk. Het heeft ook een goede weerstand tegen interne druk en spanningsscheuren. Bovendien heeft het goede afschermeigenschappen tegen gas uv en water Ons voorstel over matten vrij van rookontwikkeling Het kan gebruikt worden bij temperaturen tussen c tot c. Dit materiaal is handig voor deksels dozen voor slaatjes … En andere verpakkingen die het product moeten tonen fris.

Feiten over Matten vrij van rookontwikkeling

.