Menu Sluiten

Mat Reinigen

Esthetisch, technologisch en vooruitstrevend. Al 35 jaar ontwikkelt en produceert Verimpex matten voor binnen en buiten met een voorliefde voor vakmanschap en innovatie.

Altijd een deurmat die bij je past

Esthetisch, technologisch en vooruitstrevend. Al 35 jaar ontwikkelt en produceert Verimpex matten voor binnen en buiten met een voorliefde voor vakmanschap en innovatie. Ontdek het volledige gamma vloermatten voor een oplossing op maat van je project.

Ervaren in kwaliteit

Profiteer van 35 jaar vooruitstrevend vakmanschap en technologische innovatie. Met gespecialiseerde kennis en bewezen kwaliteit creëren we inkommatten die moeiteloos de vloer aanvegen met vuil.
Ontdek onze technologie

Oplossing op maat

Kleur, vorm, materiaal en beloop: voor elke vraag ontdek je een inkommat op maat van je project. Dankzij het ruime gamma vind je meteen de mat die perfect bij je opdracht past. Ook voor complexe vormen.
Bekijk het gamma

Expert aan de deur

Verimpex is met trots expert in inkommatten. Dankzij onze unieke specialisatie ben je op elk moment zeker van professioneel advies, hoogstaande kwaliteit en uitgebreide service. Van eerste gesprek tot snelle oplevering.
Maak kennis met Verimpex

Een specifieke vraag voor een specifiek project? Laat van je horen. We helpen je graag.

31735863173586

Meer info

tags: Deurmat Op Maat – Deurmatten – Deurmatten Op Maat – Expert Deurmatten – Expert Inkommatten – 

Wenst u meer info over mat reinigen kijk dan vlug op https://www.verimpex.be/nl/home/1 | het reinigen van een mat

Vloerbekleding | Vloermatten | Deurmatten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mat reinigen

schoonmaakbedrijf heba schoonmaak karwei contact heba schoonmaakbedrijf het reinigen van gebouwen huizen appartementen en villa s kantoren en scholen horeca en winkels werkplaatsen en garages opkuis van nieuwbouw en verbouwingswerken traphallen en gemeenschappelijke delen het reinigen van vloeren industrieumlle vloeren en grote oppervlaktes met schoonmaakmachine afstomen van paden opritten en terrassen reinigen van vasttapijt andere diensten wassen van ruiten reinigen van plafonds van wanden afstomen van gevels buitenzetten van huisvuil .. .

home diensten referenties al onze diensten diensten voor particulieren diensten voor bedrijven contact partners vacatures over ons als schoonmaakbedrijf en ruitenwassers zijn wij sinds een vaste waarde in de regio turnhout. In hebben we samen met ruitenwasser rohart het bedrijf schoonmaak rohart opgericht om nog sneller en efficinter voor de dag te komen mat reinigen schatting aanvragen Een perfecte combinatie door de constante vraag zijn we een bedrijf in volle groei. Hoe ons bereiken gsm email inforohart.be full service schoonmaak ruiten wassen een professioneel team voor elke schoonmaakopdracht laatste nieuws prev next baalt u van vuile ramen maar hebt u geen tijd of zin om die te wassen de experts van schoonmaak rohart helpe…lees meer… Ziet u er tegen op om uw appartement woning winkel … Weer schoon te maken na of voor een verhuur of verkoo…lees .

Het domein van Mat reinigen

home over ons producten agp agp agp wipes agp agp nano invisible machines glass scratchy tornado acs downloads offerte contact u bent op pagina home graffiti reinigen graffiti reinigen tornado acs graffiti reinigen met een mobiel onderdruk straalsysteem graffiti reinigen is met dit nieuwe mobiele straalsysteem verzekerd van succes. Dit wereldwijd gepatenteerde onderdrukstraal is een compact mobiel ontwerp dat perfect kan worden ingezet voor het reinigen van graffiti De toekomst over mat reinigen Toepassingsmogelijkheden naast graffiti reinigen zijn o.a. reinigen van natuursteen roest verwijderen reinigen ter voorbereiding van te lijmen ondergronden ontlakken opruwen van oppervlaktes reinigen en restauratie van hardhout reiniging in de scheepsbouw etc. Graffiti reinigingsproducten .