Menu Sluiten

Droogmatten

Esthetisch, technologisch en vooruitstrevend. Al 35 jaar ontwikkelt en produceert Verimpex matten voor binnen en buiten met een voorliefde voor vakmanschap en innovatie.

Altijd een deurmat die bij je past

Esthetisch, technologisch en vooruitstrevend. Al 35 jaar ontwikkelt en produceert Verimpex matten voor binnen en buiten met een voorliefde voor vakmanschap en innovatie. Ontdek het volledige gamma vloermatten voor een oplossing op maat van je project.

Ervaren in kwaliteit

Profiteer van 35 jaar vooruitstrevend vakmanschap en technologische innovatie. Met gespecialiseerde kennis en bewezen kwaliteit creëren we inkommatten die moeiteloos de vloer aanvegen met vuil.
Ontdek onze technologie

Oplossing op maat

Kleur, vorm, materiaal en beloop: voor elke vraag ontdek je een inkommat op maat van je project. Dankzij het ruime gamma vind je meteen de mat die perfect bij je opdracht past. Ook voor complexe vormen.
Bekijk het gamma

Expert aan de deur

Verimpex is met trots expert in inkommatten. Dankzij onze unieke specialisatie ben je op elk moment zeker van professioneel advies, hoogstaande kwaliteit en uitgebreide service. Van eerste gesprek tot snelle oplevering.
Maak kennis met Verimpex

Een specifieke vraag voor een specifiek project? Laat van je horen. We helpen je graag.

31735863173586

Meer info

tags: Deurmat Op Maat – Deurmatten – Deurmatten Op Maat – Expert Deurmatten – Expert Inkommatten – 

Wenst u meer info over droogmatten kijk dan vlug op https://www.verimpex.be/nl/home/1 | Droogmatten bestaan uit schraapprofielen en rubberen droogstrips die slijtvast zijn en doorweven met polyestervezels

Deurmatten | Vloerbekleding | Vloermatten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Droogmatten

bel ons op bouw tegel aanbod specialismen services acties nieuws over vanden berghe realisaties jobs contactmenu specialismeninkommatten inkommatten wist je dat de juiste vloermat de hoeveelheid. vuil en vochtigheid met kan verminderen bovendien geeft een esthetische goed gekozen voetmat een mooie uitstraling aan je inkom droogmatten gespecialiseerde bedrijven Alle inkommatten hebben in principe hetzelfde doel voorkomen dat vuil en of vocht een gebouw binnenkomt via de schoenzolen Informeer je over droogmatten Bijna elk type mat pakt het vuil en of vocht aan op zijn specifieke wijze. De volgende types matten zijn te onderscheiden op basis van hun functie schraapmatten hun voornaamste eigenschap is het grove vuil van de schoenzolen schrapen. droogmatten de voornaamste eigenschap van droogmatten is de schoenzolen drogen en het vocht opnemen. borstelmatten d.

.

Wetenswaardigheden over Droogmatten

.